Terranova

ŠTA JE TERRANOVA?

Terranova je jedinstveni britanski brend suplemenata koji nudi aktivne oblike najkvalitetnijih nutrijenata koji štetne pomoćne supstance, aditive, zamjenjuje vlastitom mješavinom prirodnih organskih ljekovitih biljaka i superhrane koje nazivamo Magnifood kompleks.

Odgovorno samoizlječenje prvo bi trebalo da predstavlja uravnoteženu i raznovrsnu ishranu koja se iz najvećeg dijela sastoji iz: povrća, voća, orašastih plodova, zdravijih žitarica, prije svega organskog porijekla. Slijedi, kritički izbor dodataka ishrani i razumno korišćenje ljekovitih biljaka. Znamo da je ponekad, iz različitih razloga nemoguće sve hranljive materije nadomjestiti samo jednostavnim unosom hrane u većim količinama.

Povećane potrebe za mikroelementima se javljaju kod jednolične, neizbalansirane ishrane, kod osoba pod stresom, kod osoba koje se bave fizičkom aktivnostima, kod stanja trudnoće, kod hroničnih bolesnika (npr. dijabetes, srčana oboljenja, autoimune bolesti, rak), kod akutnih stanja koja su povezana sa godišnjim dobima i načinom života (npr. viroze, alergije, pušenje) i u različitim periodima života (starije osobe, djeca i adolescenti u periodu intenzivnog rasta i razvoja).

Svi Terranovini dodaci ishrani se zasnivaju na holističkom pristupu i nauci zasnovanoj na dokazima. Osim toga, oni predstavljaju novu paradigmu u razvoju dijetetskih suplemenata.

TERRANOVA CERTIFIKATI

Ovdje možete pogledati ili preuzeti sve certifikate Terranova brenda

Upišite naziv i pritisnite Enter za pretragu