Magnetno kvantna analiza

KVANTNA MAGNETNA MJERENJA STATUSA VITAMINA I MINERALA

Mjerenje statusa vitamina i minerala je najsavremenija tehnologija bazirana na kvantnoj medicini koja koristi magnetnu rezonancu i mjerenje frekvencija elektromagnetnih impulsa tijela.

Kakav je to tip dijagnostike?

Ovaj tip dijagnostike je nastao još u Sovjetskom savezu za potrebe svemirskih programa i avijacije, a primjenjivao se pri kontroli zdravlja astronauta, pilota, vrhunskih olimpijskih sportaša, te ljudi sa specijalizovanim zanimanjima. Pokazavši vrhunske rezultate ova tehnologija se počela primjenjivati na širem području, te je danas dostupna svima koji vode računa o svome zdravlju. Dobijeni nalazi prikazuju kompletnu sliku stanja vašeg organizma.

Ovaj tip dijagnostike otkriva i analizira informacije o psihofizičkom stanju organizma koje mogu ukazati na neka oboljenja mnogo prije nego što se ona manifestiraju u fizičkom obliku. Zaboravite na vađenje krvi, zračenja i neugodna testiranja i dobijte kompletnu analizu stanja vašeg organizma u samo par minuta.

Na kojem principu radi?

Ljudsko se tijelo sastoji od velikog broja stanica koje kontinuirano rastu, razvijaju se, diferenciraju i umiru, ali se i neprestano regenerišu kroz vlastito dijeljenje. U tijelu odrasle osobe se 25 miliona stanica podijeli u minuti, dok se regeneriše 100 miliona krvnih stanica.

Za vrijeme procesa staničnog dijeljenja i rasta, atomska jezgra pod naponom stvara baznu osnovu naših stanica a superbrzi elektroni izvan jezgri su u neprestanim promjenama zbog čega dolazi do konstantnog emitovanja  elektromagnetnih valova. Ti valovi koje naše tijelo emituje su pokazatelj stanja našeg organizma i razlikuju se zavisno o tom istom stanju (zdravo, manje zdravo, bolesno stanje, itd.). Ukoliko imamo način da pročitamo te elektromagnetske valove, onda imamo i način pročitati kakvo je stanje našeg organizma.

NAPOMENA:

  • Poželjno je 24h prije dolaska ne konzumirati kafu, alkohol, masno i slatko
  • Prilikom analize ne smijete imati ništa od metala na sebi (satovi, nakit…)
  • Analizu ne mogu da rade osobe sa metalnim implantom u tijelu, trudnice i djeca do 12 godina

Upišite naziv i pritisnite Enter za pretragu